Párkapcsolati Hétvége – Felszabadult együttlétek 2018-03-10T17:34:13+00:00

FELSZABADULT, GÁTLÁSTALAN, ÖRÖMTELI

SZEXUALITÁS

MI JUT ESZEDBE, AMIKOR AZT OLVASOD, HOGY GÁTLÁSTALAN SZEXUALITÁS?

Szabadosság? Csoportszex? Vagy valami más?

Amikor azt írom, gátlástalan szexualitás, akkor azt értem alatta, hogy szégyen nélküli szex. És a szégyen nélküli szex nagyon sok féle lehet. Lehet szeretkezés, szerelmeskedés, de lehet kefélés, baszás, lehet kettő vagy több ember, azonos vagy más neműek, idősek és fiatalok között, lehet alá-fölé rendeltség, BDSM, bármi, ami mindkét fél számára akart, vágyott.

Ezen a hétvégén nem az a cél, hogy szabadossá válj (persze válhatsz, ha szeretnél), hanem az, hogy bárkivel is támad kedved és lehetőséged együtt lenni, a testeddel és a szexuális vágyaiddal kapcsolatos szégyen megszűnjön létezni.

2 nap alatt persze ez csak részben lehetséges, de mindent megteszünk, hogy érezhetően csökkenjen benned a szégyenérzet, átéld, hogy a tested úgy, ahogy van, szerethető, bátran tudd kifejezni szex közben, hogy mi lenne jó neked, és kíváncsi, nyitott, játékos szeretővé válj.

MI AZ A 2 DOLOG, AMI SZÉGYENT VÁLT KI BELŐLÜNK A SZEX KAPCSÁN?

Ha 2 nagy csoportba bontjuk:

 1. A testünk tökéletlensége
 2. Maga a szexusunk, a(z elnyomott) vágyaink

A testünkhöz fűződő szégyenérzetek

Képtelenség kivonni magunkat az állandóan megjelenő vizuális hatások alól. Nem megy. Hiába tudjuk, hogy nem kellene magunkat összehasonlítani a retusált modellekkel, mégiscsak folyamatosan azt tesszük, akár férfiak vagyunk, akár nők. És ez szégyenérzethez szokott vezetni.

De bárcsak ez lenne a legrombolóbb hatás… A legtöbb ember a családjától, szüleitől, kortársaitól, sőt párjaitól sem csupa megerősítést kap a saját szerethetősége, szépsége, vonzalma tekintetében. És még öregszünk is! Nagyon sok pillanatban sérülhet a testünkkel kapcsolatos viszonyunk, és emiatt sokszor nehéz vállani magunkat meztelenül.

Túl sovány vagy, túl kövér vagy, itt lóg, ott nem elég feszes, nem elég kemény, nem elég nagy, túl nagy, túl kicsi, túl tág, túl szűk, kinek kell ez…?

Nagyon kevesen élik át azt, hogy a szeretkezés során a csodálatos testüket egy jó órára odaajándékozzák a másiknak. Ehelyett szorongást és szégyent élnek át, hogy csak ilyen testet tudnak nyújtani.

És ez nincs rendben. Ezen változtatni kell.

A restellt vágy

Nem csak hogy szégyen övezheti a szokásosnál merészebb vágyaidat, de még az is lehet, hogy magát a szexuális vágyadat szégyelled!

Ennek lehet oka például vallás okozta gátlás, szülői, nagyszülői üzenetek meggyökerezése, korábbi vagy jelenlegi partner szégyenkeltése, vagy bármilyen olyan hatás, ahol a szexualitáshoz szégyen kapcsolódott benned.

Te mit szégyellsz a szexben? Mire vágysz, amit nem mertél még kérni? Mik a szexuális fantáziáid, amiket nem valósítottál még meg, de titkon dédelgetsz?

Mersz beszélni a szexről? Arról, ha valami nem elég jó neked? Tudod, hogy okozz a testednek örömöt? Nevén mered nevezni az intim testrészeidet?

Mersz-e nemet mondani arra, ami nem esik jól? Egyáltalán: élvezed-e a szexet?

Sok olyan kérdés, melyek lehetnek számodra felkavaróak. Ha bármelyik is kellemetlen érzéseket kelt benned vagy épp felcsigáz, akkor lehet, hogy érdemes eljönnöd erre a hétvégére.

Neked való-e a

FELSZABADULT, GÁTLÁSTALAN, ÖRÖMTELI 

SZEXUALITÁS csoport?

 • Ha nem másoktól várod, hogy megjavítsanak téged, hanem tudod, hogy neked kell tenni a változásért,
 • ha örömmel fogadsz egy támogató, megtartó csapatot,
 • ha képes vagy figyelni önmagadra és másokra is,
 • ha a saját felelősségednek tartod, merre megy tovább az életed,

AKKOR IGEN, VÁRLAK TÉGED ERRE A HÉTVÉGÉRE.

 • Ha jobban szeretsz másokat hibáztatni,
 • ha az életed szerves része, hogy valakit bűnösnek kiálts ki,
 • ha korábbi segítőidet istenítetted eleinte, aztán a megtestesült ördögnek tartottad őket,
 • gyors megoldást keresel,
 • ha drog- vagy alkoholfüggő vagy,
 • ha nem szívesen tartasz tiszteletben szabályokat,

akkor még nincs itt az ideje annak, hogy együtt dolgozzunk.

Mit mondtak, akik már átélték?

Loading...

Tudnivalók a csoportról

Egyrészt: nem lesz csoportszex, nyugi.

Másrészt: nem a tagok közti éroszt hozzuk létre, hanem a szégyent oldjuk. Ez nagy különbség.

Harmadrészt: a csoportba párként vagy egyedül is jöhetsz, teljesen mindegy. Többen lesznek pár nélkül, mint párral.

NEM TANTRA CSOPORT!

MIKOR LESZ?

2018. március 24-25.

Szombaton  10-től kb. 18-ig, vasárnap várhatóan fél 10-től 17-18 óráig leszünk együtt. Ottalvás lehetséges, de nem alapvető.

MI TÖRTÉNIK EZEN A HÉTVÉGÉN?

Szombat reggel biztonságos, erős csoportteret hozunk létre.

Ahhoz, hogy nyíltak és őszinték tudjunk lenni, biztonságra és elfogadásra van szükségünk, ezért először meg kell lélekben is érkezned, megismerned azokat, akikkel ebben a 2 napban együtt leszel.

Utána a segítségünkkel elkezdesz dolgozni azokkal a gátlásokkal, amelyek rátelepednek az életedre a szexualitással kapcsolatban. Mindig annyit mondasz ki, amennyit képes vagy. Tudjuk, ez mennyire kényes téma lehet, ezért türelemmel és megértéssel segítünk át a nehéz pillanatokon, vagy hagyjuk, hogy ne mondd el, ami benned van, ha így érzed jobbnak.

Persze abban is segítünk, hogy képes legyél kimondani sokmindent, amit eddig nem, és mivel a csoportba olyan emberek jönnek, akik hasonló gondokkal küzdenek, ezért biztos lehetsz benne, hogy együtt csináljuk végig, és abban is, hogy azért ebből elég nagy röhögések is lesznek.

Mindebben a zene, a mozdulatok, a színek, formák és természetesen a szavak is mind rendelkezésedre állnak. Bodywork, dramatikus eszközök, kognitív megközelítés és az alkotás mind-mind támogatnak ebben a folyamatban. Mi pedig teljes elfogadással állunk mögötted és adunk biztonságot.

CSOPORTVEZETŐ

Cserményi Csilla Virág Flo

CO-TRÉNER

Baksa Anna

EGYÉB TUDNIVALÓK

A csoport létszáma: Minimum 6, maximum 12 emberrel dolgozunk.

Étkezés: Az étkezésről mindannyian magunk gondoskodunk.

Hol leszünk: Budapesten a XXII. kerületben, 15 percre a Kelenföldi metrómegállótól. Pontos cím a csoportot megelőző beszélgetés során.

Jelentkezés:
– olvasd el végig a leírást,
– jelentkezz a lap alján,
– felhívlak, hogy feltehesd a kérdéseidet, ha vannak,
– ha minden tetszik, amit hallasz, eljöhetsz a csoport előtti egyéni beszélgetésre
(ez 15.000 Ft és 50 perc – ha valamiért nem javaslom neked a csoportot, akkor ezt az összeget nem kell kifizetned, ha viszont mindketten amellett tesszük le a voksunkat, hogy együtt dolgozunk a csoporton, akkor beleszámít a csoport árába),
– és ott foglalhatod le a csoporton a helyed.

A CSOPORT ÁRA

15.000 Ft/nap, vagyis a hétvége 30.000 Ft.

Fizetés módja: A csoportban a helyed csak akkor fix, amikor befizetted a hétvége teljes díját, 30.000 Ft-ot, amit a csoport előtt legkésőbb 7 nappal tegyél meg, kérlek.

Gyere, változzon meg a te életed is!

Regisztrálj >>

Jelentkezés az Integrált Csoportba

Hogyan szólíthatlak?
Kérlek, add meg a telefonszámodat!
Kérlek, add meg az e-mail címedet!