Kihúzták a talpad alól a talajt.
Elárultak.
Minden megsemmisült.
Értéktelennek, megalázottnak érzed magad.
Ordítani tudnál a fájdalomtól és a dühtől.
Kétségbe vagy esve.

Valószínűleg ilyesmit érzel, ha most tudtad meg, hogy megcsalt a párod. Van, aki sztoikusabban áll hozzá, mert már annyira régóta tart az elhidegülés, de a legtöbb embert borzasztóan megviseli, ha megcsalták.

A legközelibb szövetségesed, sokszor a gyermekeid apja/anyja titkolózott, hazudott, vitte ki az intimitást a családotokból, párkapcsolatodból.

Mit lehet ilyenkor tenni? Hogyan lesz tovább az élet? Most szakítani kell? Lehet megbocsátani? Szabad megbocsátani? Meg fogja ismételni? Hogyan bízhatsz benne ezután?

Meg kell, hogy találd a saját válaszaidat. Ebben segítek.

Én vagyok-e a megfelelő segítő számodra?

10 éve dolgozom többekközt olyan emberekkel, akiket megcsalt a párjuk. Kísértem őket a kapcsolatuk valódi megújulása felé, másokat segítettem elválni.

Az eddigi kíséréseim természetesen nem garantálják, hogy te is megbízol bennem, ezért először csak 1 alkalomra gyere el, találkozzunk, érezni fogod, hogy a figyelmem, jelenlétem elég támogató, megtartó-e számodra.

Amikor először jössz hozzám, az óra végefelé csak arról állapodunk meg, hogy akarsz-e még 3-szor jönni, hogy elegendően megismerjük egymást. A 4. alkalom végén megbeszéljük, hogy a céljaid elérésében tudok-e még neked segíteni.

Hetente egyszer 50 percben találkozunk, ha velem tartasz.

Lehet, hogy szégyent is érzel, ami arra sarkallhat, hogy elbújj valahol, de úgy sokkal tovább tart a helyzet megoldása. Tőlem elfogadást kapsz, és csökkenni fog a szégyen is, ha van.

Köszönöm, ha bizalmat szavazol nekem, és bejelentkezel egy beszélgetésre.

A jelentkezéssel még nem köteleződsz el a találkozásra, csak kifejezed, hogy gondolkodsz rajta. Felhívlak, felteheted a kérdéseidet, meghallgatod a válaszaimat, hallod a hangomat, és ez alapján, ha szeretnéd, időpontot egyeztetünk.

Töltsd ki ezt a lapot, és hamarosan felhívlak >>

Jelentkezés Egyéni Beszélgetésre

Kérlek, add meg a vezetékneved!
Hogyan szólíthatlak?
Kérlek, add meg a telefonszámodat!
Kérlek, add meg az e-mail címedet!