SZAKÍTOTTUNK / VÁLUNK

LEHET, HOGY MÁR EGYÉRTELMŰ DÖNTÉS, LEHET, HOGY MÉG CSAK FONTOLGATOD

Az is lehet, hogy ez a te döntésed, de nehezebb talán, ha a párod jelenti be.

Két ember kapcsolatának vége általában nagyon megrázó. Minél mélyebb és/vagy hosszabb volt a kapcsolat, annál inkább.

Ha azt érzed, hogy kirántották alólad a talajt, hogy romokban az önbecsülésed, túl sok a fájdalom, a csalódottság, a harag, akkor lehet, hogy jót tenne neked valaki, aki támogat abban, hogy újtaépítsd az életedet, önmagadat, és a gyász elmúltával készen állj arra, hogy örömteli életet alakíts ki.

Én vagyok-e a megfelelő segítő számodra?

Jónéhány válási krízisben szenvedő embert kísértem 2007 óta, és segítettem talpra állni ebből a nehéz élethelyzetből.

Fontos megértened, hogy a közös munka nem hoz valószínűleg azonnali enyhülést. Lehet, hogy egy ideig egyre nehezebb lesz, egyre több érzelem áraszt el. Ez a folyamat része.

Először csak beszélünk pár percet telefonon, felteheted a kérdéseidet. Utána, ha úgy szeretnéd, 1 alkalomra eljöhetsz, és benyomást szerzel arról, rokonszenves vagyok-e neked.

Amikor először jössz hozzám, az óra végefelé csak arról állapodunk meg, hogy akarsz-e még 3-szor jönni, hogy elegendően megismerjük egymást. A 4. alkalom végén megbeszéljük, hogy a céljaid elérésében tudok-e még neked segíteni, és ennek mi a menete.

Hetente egyszer 50 percben találkozunk, ha velem tartasz.

A jelentkezéssel még nem köteleződsz el egy találkozásra, csak kifejezed, hogy érdekel a lehetőség. Felhívlak, felteheted a kérdéseidet, meghallgatod a válaszaimat, és ez alapján, ha szeretnéd, időpontot egyeztetünk.

Töltsd ki ezt a lapot >>

Jelentkezés Egyéni Beszélgetésre

Kérlek, add meg a vezetékneved!
Hogyan szólíthatlak?
Kérlek, add meg a telefonszámodat!
Kérlek, add meg az e-mail címedet!