ELŐADÁSAIM

Minden hónapban tartok előadást (a nyári hónapokat kivéve), és olyan szakmai tudást adok át neked közérthetően, aminek a segítségével többé nem sötétben tapogatózol azzal kapcsolatban, honnan erednek a problémáid, és hogyan oldd meg őket, hanem világosan látni és érteni fogod, mit kell tenned azért, hogy az életedet és a kapcsolataidat (párkapcsolatodat, de családi, baráti kapcsolataidat szintén) jóval több öröm hassa át.

Az előadásaimat úgy állítottam össze, hogy azonnal hasznosítható tudást adjanak neked.

Két dolgot ne várj tőlem:

  1. Ezoszószos bullshiteket.
    Az ezo- és spirivilág által hangoztatott szólamok gyakran állnak távol az emberi működés valóságától, és sokszor alkalmasak arra, hogy megoldás, megkönnyebbítés helyett újabb terheket tegyenek a vállunkra. Együttérzés és valódi segítség nyújtása helyett bűntudatot keltenek, egyre erősítik bennünk az érzést, hogy pozitívnak kellene lennünk, el kéne tudni engednünk, békét kéne éreznünk (stb., stb…), és még erre sem vagyunk képesek. Ilyesmit tehát nem hallasz majd tőlem, én a tiszta értelemre, az emberi személyiség logikus működésére és az empátiára szavazok.
  2. Hogy hosszan beszélek a semmiről.
    Ez persze azzal jár, hogy az előadásaim órái alatt rengeteg információt adok át. Példákkal, emészthetően, sokszor viccesen, de nagyon sok tudást kapsz.

A szünetekben tudsz velem beszélgetni is egy kicsit. Nem hosszan, hiszen nekem is pihenésre van szükségem, de mindenképp gyere oda hozzám, ha bármit kérdezni szeretnél.

Az előadások arra is jók, hogy kockázatmentesen élheted át, milyen vagyok, mintha eljössz hozzám mediációra vagy egyéni beszélgetésre: kiderítheted, szimpatikus vagyok neked vagy sem, kialakul-e benned felém bizalom vagy sem, és ha nem, akkor is komoly értéket kaptál, amit valaki mással tudsz használni a fejlődésed során.

Olvasd el őket, és gyere el arra, amelyik vonzóbb, vagy akár mindkettőre >>