Lépj tudatszintet 2019-01-25T18:02:28+00:00

MÁR ÉRTED, MIÉRT JÓ ELÉRNI AZ 5-ÖS TUDATSZINTET, ÉS AZT IS, MIÉRT SOKKAL JOBB A 6-OS

De azért összefoglalom:

5-ös tudatszinten végre nem az illemek rángatnak, és nem a hiedelmeid határozzák meg a gondolkodásodat, hanem a tények érdekelnek. Legyen szó csillagászatról, globális felmelegedésről vagy az érzelmeidről.

A világot a maga valójában akarod megismerni, és nem ragaszkodsz többé a véleményedhez, mert tudod, hogy tévedhetsz. Nyitott vagy mások gondolkodásmódjára még akkor is, ha az eltér a tiédtől.

Képes vagy megfigyelni a gondolataidat, érzelmeidet és testérzeteidet, szavakká tudod formálni ezeket (vagyis kialakult az önreflexió).

Tulajdonképpen az 5-ös tudatszint istene a racionalitás (a megfigyelések, a gondolatok és az érzelmek terén is).

Na most elindulhatunk a 6-os felé, mely fő értéke a hitelesség, az önmagunkhoz való legmélyebb hűség.

Itt jön létre az elme és a szív uniója, már nem ellentétes irányba húz az agyad és az érzelmeid, hanem egy irányba néznek és egy irányba mennek. A kapcsolataid, legfőképp a párkapcsolatod annyira tiszta, erős, őszinte, annyira igazi, még akkor is, amikor nehéz szakaszban vagy, hogy minden nehézségével együtt gyönyörű.

Ehhez azonban meg kell ismerned, ki is vagy te a legmélyedig, hiszen hű csak akkor tudsz lenni magadhoz, ha érzed azokat az érzelmeket, amelyeket eddig önmagad védelme érdekében elnyomtál. De már nem kell.

Mondtam az előadásomon, hogy a tudat felfelé gravitál. Megy az magától felfelé, ha nem húzzák le a múlt terhei. De lehúzzák, mint homokzsákok a hőlégballont. Most egy adagot kidobhatsz a téged lehúzó terhekből.

HOGYAN?

1. RÉSZT VESZEL (VETTÉL) A GYERMEKI ÉRZELMEK MOZGATNAK A PÁRKAPCSOLATAIDBAN C. ELŐADÁSON

Ez alap. Csak így érted, mit jelentenek a tudatszintek, így tudod megkülönböztetni (idővel), melyik érzelmed, melyik viselkedésed honnan, melyik életkorodból ered.

2. HOZOL EGY DÖNTÉST

Maga a döntés a következő lépés. El kell döntened, hogy továbblépsz, továbbfejlődsz. Jó az 5ös szint, de ennél sokkal boldogabb létezést is ki tudsz munkálni, és ehhez kimondod:

BOLDOGABB AKAROK LENNI.

3. LEFOGLALOD A HELYED A LÉPJ TUDATSZINTET WORKSHOPRA

Az előadásomból már megértetted, hogy a szakácskönyvvel nem laksz jól, sőt, a gasztrovideók után is éhes maradsz, ha nem állsz neki főzni. Úgyhogy most  konkrét lépést teszel, és biztosítod a helyed a workshopon.

4. ELJÖSSZ, ÉS DOLGOZOL MAGADON

3 napra kiszakadhatsz a kötelességek, határidők világából, és végre önmagaddal lehetsz. Az elvonulás az énidő egyik legtermékenyebb fajtája, ráadásul itt sok gyakorlaton keresztül még intenzívebben tudod önmagadon, a személyiségeden és a problémáid oldásán tartani a fókuszodat. Ez a 3 nap rólad szól.

MIRE SZÁMÍTS?

 • A workshop előtt ajándékba megkapod az előadás prezi linkjét, vagyis felkészülhetsz elméletben
  .
 • Átismételjük, amit a tudatszintekről tanultunk, nagyvonalakban, hiszen erre van a prezi, az előadás. Itt már csak felelevenítjük, hogy az idő a gyakorlati változásoké legyen
  .
 • Megkeresed a segítségemmel, hogy a jelenlegi legnagyobb problémád gyökere hol lehet, honnan ered
  .
 • Gyakorlatokban veszel részt, amelyek a tested integrációját mélyítik, abban támogatnak, hogy felismerd és megismerd az érzelmeidet és azt is, hol találod ezeket a testedben, milyen testérzetek járnak velük – így később egyedül is sokkal jobban kommunikálsz az érzelmeidről
  .
 • Ha szeretnéd, megkaphatod az egész csoport figyelmét és támogatását a most legnagyobb problémád oldásában
  .
 • És egyéb gyakorlatok, csoportjátékok, bodywork, művészetterápiás és dramatikus eszközök segítségével dobálhatod ki a hőlégballonodból a homokzsákokat.

NEKED VALÓ-E EZ A WORKSHOP?

Akkor ajánlom neked, hogy belevágj, ha

 • rendelkezel azzal a képességgel, hogy legalább olykor meg tudod figyelni az érzelmeidet és a gondolataidat,
 • felelősséget vállalsz az érzéseidért és gondolataidért,
 • magadat akarod megváltoztatni.

MIKOR, HOL, MENNYIÉRT?

MIKOR: 2019. február 8-10.

HOL: Albertirsa, Tessedik Sámuel vendégház

RÉSZVÉTELI  FELTÉTELEK 
Teljes ár: 60.000 Ft/fő + szállás (4000 Ft/fő/éj)
Kedvezményes ár: 50.000 Ft + szállás, ha az előadásomon jelentkezel, és le is foglalózod a helyed.
Helyet a teljes részvételi díj kifizetése esetén tudom garantálni. Az elvonulásról részletes információt 5 nappal a workshop előtt küldök.
A LEMONDÁS FELTÉTELEI

A korlátozott résztvevői létszám miatt ingyenes lemondási lehetőség nincs, és a workshopon való részvétel más személyre nem átruházható. A befizetett részvételi díjat nem áll módomban visszafizetni. Kivételt képez a betegség miatti távollét, melyhez orvosi igazolás szükséges. Ebben az esetben a részvételi díj a soron következő workshopon használható fel.

ITT REGISZTRÁLJ A LÉPJ ÖTRŐL A HATRA 3 NAPOS WORKSHOPRA 

5ről a 6ra jelentkezés

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!