NYILVÁNOS ELŐADÁSAIM 2017-05-07T09:55:58+00:00

NYILVÁNOS ELŐADÁSAIM

Olyan sok infót találsz a neten a párkapcsolatról és annyi könyv áll a rendelkezésedre, hogy lehet, hogy nem tudod, merre indulj, mi legyen az első hatékony lépésed a párkapcsolati helyzeted javítása érdekében.

Mindegyik előadásom abban támogat téged, hogy megtaláld azokat az önismereti eszközöket, amik pont neked, pont ebben az életszakaszodban segítenek.

3 TÉMÁBAN TANULHATSZ TŐLEM A NYILVÁNOS ELŐADÁSAIMON:

A PÁRKAPCSOLATOT ROMBOLÓ SZORONGÁS

Sokan érkeznek hozzám úgy, hogy fogalmuk sincs, hogy szoronganak, mert annyira mindennapos érzés számukra, mint a halnak a víz. A szorongások észrevétlenül befolyásolják a párkapcsolataidat, és sejtheted, hogy nem pozitív irányba. 4 szorongásfajta létezik, tudd meg, téged melyik irányít a legerősebben, és azt is, hogyan csökkentheted az életedre, kapcsolataidra gyakorolt hatását.

Érdekel ez az előadás >>

MIÉRT VISELKEDÜNK GYEREKESEN A KAPCSOLATAINKBAN?

Számos reakciód a gyermekkori beidegződéseidnek köszönhető. Egy jó csomó érzelem (sértődés, félelmek, harag, csalódás) nem a párodnak szól valójában, bár ő váltja ki.

Gyere, derítsd ki, milyen érzelmeid, választásaid, döntéseid születnek az első éveid tapasztalataiból, és legyél birtokában annak a tudásnak, hogy melyiket milyen módszerrel tudod megváltoztatni – így sokkal kellemesebbé tenni a kapcsolatodat, vagy létrehozni, ha most nincs.

Érdekel ez az előadás >>

KARAKTERED A PÁRKAPCSOLATODBAN 

Mi a legfontosabb neked?

  1. A rend
  2. Az adás
  3. A siker
  4. A művészet
  5. A tudományok
  6. A szövetségek
  7. A szabadság
  8. Az erő
  9. A béke

Eköré a 9 személyiségtípus köré szerveződik az emberi személyiség. Hogyan hat ez ki a párkapcsolatodra? Arra, ha nincs? Arra, ha sosem volt? Arra, ha sok volt (vagy van)? Arra, ha hűséges vagy vagy arra, ha képtelen vagy az lenni? Kit választasz és miért?

Erre és ennél még sokkal több kérdésre kapsz választ ezen az előadáson. Gyere, várlak!

Érdekel ez az előadás >>