NYILVÁNOS ELŐADÁSAIM 2019-01-18T05:21:46+00:00

NYILVÁNOS ELŐADÁSAIM

Olyan sok infót találsz a neten a párkapcsolatról és annyi könyv áll a rendelkezésedre, hogy lehet, hogy nem tudod, merre indulj, mi legyen az első hatékony lépésed a párkapcsolati helyzeted javítása érdekében.

Mindegyik előadásom abban támogat téged, hogy megtaláld azokat az önismereti eszközöket, amik pont neked, pont ebben az életszakaszodban segítenek.

2 TÉMÁBAN TANULHATSZ TŐLEM A NYILVÁNOS ELŐADÁSAIMON:

A PÁRKAPCSOLATOT ROMBOLÓ SZORONGÁS OLDÁSA

Sokan érkeznek hozzám úgy, hogy fogalmuk sincs, hogy szoronganak, mert annyira mindennapos érzés számukra, mint a halnak a víz. A szorongások észrevétlenül befolyásolják a párkapcsolataidat, és sejtheted, hogy nem pozitív irányba. 4 szorongásfajta létezik, tudd meg, téged melyik irányít a legerősebben, és azt is, hogyan csökkentheted az életedre, kapcsolataidra gyakorolt hatását.

Érdekel ez az előadás >>

GYERMEKI ÉRZELMEK A PÁRKAPCSOLATAIDBAN

Számos reakciód a gyermekkori beidegződéseidnek köszönhető. Egy jó csomó érzelem (sértődés, félelmek, harag, csalódás) nem a párodnak szól valójában, bár ő váltja ki.

Gyere, derítsd ki, milyen érzelmeid, választásaid, döntéseid születnek az első éveid tapasztalataiból, és legyél birtokában annak a tudásnak, hogy melyiket milyen módszerrel tudod megváltoztatni – így sokkal kellemesebbé tenni a kapcsolatodat, vagy létrehozni, ha most nincs.

Érdekel ez az előadás >>