Miért viselkedünk gyerekesen a párkapcsolatainkban? 2019-01-18T06:13:16+00:00

GYERMEKI ÉRZELMEK

A

PÁRKAPCSOLATAIDBAN

Duzzogtál, sértődtél már meg? Kiabáltál a pároddal olyasmi miatt, ami nem is volt olyan nagy dolog? Fájt valami annyira, amennyire nem volt indokolt? Voltál már féltékeny? Nem tudsz konfrontálódni, megvédeni magad?

Ennél sokkal erőteljesebb problémák is idetartoznak: a verbális és fizikai bántalmazás, a megcsalás és megcsalva levés, a szexuális gátlások, a sablonos szexuális élet, a kapcsolatokat tönkretevő rendmánia vagy épp szélsőséges rendetlenség, a kapcsolaton belüli és kívüli elmagányosodás, az érzelmi zsarolás, bűntudatkeltés…

Ezek mind gyermeki érzelmek, cselekvések, reakciók, és a segítségemmel megérted, honnan erednek, és milyen eszközöket kell használnod, ha meg akarod változtatni őket.

Lehetséges, hogy van olyan párkapcsolati működésed, amelyet természetesnek, normálisnak tartasz, miközben valójában csecsemőkori érzelmeid aktiválódnak? Hogyan épül egymásra sok-sok képesség, mi történik, ha cserben hagynak bennünket babaként, milyen megtorpanások, elakadások milyen felnőttkori személyiséget eredményeznek?

10 éve ismerem és használom a Ken Wilberi tudatfejlődési modellt, és ez idő alatt nem találtam ellentmondást az általa leírtak és az általam tapasztalt emberi valóságok, működések között.

HOL LESZ?

Budapest, IX. ker. Bakáts tér
Pontos címet levélben küldök a regisztrációt követően.

MENNYI IDŐN ÁT TART?

Az előadás vasárnapi napon 10-től max. 18 óráig tart.
.

MENNYIBE KERÜL?

Az egész nap ára 8.000 Ft. Ennek az átutalásakor válik a jelentkezésed érvényessé, és a jelentkezésedet követően e-mailben kapod meg, hová kell utalnod, erre 5 napod lesz.

KI VAGYOK ÉN?

Kezdettől fogva elvarázsolt Ken Wilber tudatfejlődési modellje, ami alapját képezi az előadásomnak. Oly mértékben logikus és érthető, hogy a struktúrára és racionalitásra éhező elmém számára maga volt a kánaán.

Sok ember fejében, talán a tiédben is úgy él a lélek, mint valami amőboid massza, és úgy látod az emberi személyiséggel dolgozó embereket, mint valakiket, akik legfeljebb is reménykednek, hogy amit mondanak, kérdeznek vagy tesznek, segíteni fog, de erre nem sok a garancia.

Wilber rendszere a színtiszta logika, és 10 éves önismereti munkám során nem találkoztam olyan emberrel, akinek a működése ellentmondott volna ennek.

Gyere, ismerd meg jobban a saját személyiségedet ennek a rendszernek a tükrén keresztül, várlak!

Hasznos lesz-e számodra ez az előadás?

– Ha nyitott vagy önmagad megfigyelésére

– a megoldás felé törekszel

– szívesen tanulsz magadról és a kapcsolataidról valami újat és

– várod, hogy a kapcsolataid megértésének új dimenziója nyíljon meg számodra,

akkor gyere, örömmel látlak!
.

– Ha inkább kifogásokat keresel

– szereted a megszerzett tudást a környezeted ellen használni

– úgy gondolod, hogy ismered magad,

akkor nem sokat profitálnál az előadásomból.

“MIT SEGÍT RAJTAM, HA MINDEZT MEGÉRTEM?”

Éveket és százezreket spórolsz vele. Rengeteg ember jár valamilyen terápiába, önismeretbe anélkül, hogy halvány fogalma volna róla, melyik sérülést mely terápia gyógyítja. Sokszor a segítők sincsenek tisztában az általuk használt eszközök korlátaival.

Ha a babakorodban ért sérülések nehezítik az életedet, hiába mész pszichodrámára, nem fog sokat segíteni.

Ezután a nap után célirányosan fogsz tudni dolgozni magadon a megfelelő önismereti eszközt választva.

RÁADÁSUL!

Annyira biztos vagyok abban, hogy komoly értéket adok neked ezen a napon, hogy garanciát vállalok feléd:

Ha elégedetlen vagy az előadással, a végén visszafizetem neked az árát.

Így hát, teljesen kockázatmentesen már csak arról kell döntened, melyik időpont jobb neked.

Kattints és gyere >>