Szabadságtábor 2017 2017-05-03T11:04:37+00:00

NEKED IS ELEGED VAN MÁR A MUNKÁBÓL ÉS A TELJESÍTÉSBŐL?

Akkor gyere velünk lazítani, feltöltődni, és mellette fejlődj párkapcsolati szempontból!

Szeretnél változtatni azon, hogy nincs párod, vagy azon, hogy van ugyan, de nem elég jó a kapcsolatod?

8 nap alatt megmutatom, hogyan ismerd fel magadban és a párodban (korábbi párjaidban) azokat a dolgokat, amik a boldogtalanságodat, boldogtalanságotokat okozzák, és megmutatom a kivezető utat.

Ez egy olyan utazás lesz, ahol a pihenés, fürdés, lazítás mellett sokkal jobban megismered önmagad. Egyszerre vonulsz el a világtól, frissít fel a sok zöld, víz, napfény, gondtalanság, és kapsz iránytűt önmagadhoz, a párkapcsolataidhoz. Feltöltődsz, és muníciót kapsz ahhoz, hogy új erővel, tisztább látásmóddal hozd rendbe az életednek ezt a területét.

Tudd meg, hol tartasz a tudatosságban, tudod-e kezelni, ha irányítanak vagy ha irányítasz. Ismerd meg az érintés legfontosabb hatásait, és oldjunk fel pár alapvető gátlást. Tanuld meg felismerni a szorongásokat, amik nehezítik a kapcsolatot. Tudd meg, hogy milyen karakterek vagytok a pároddal. Ha még nincs párod, akkor már tudni fogod, milyen karakter a zsánered, és hogyan tudsz velük jól együttműködni, vagy inkább másik karaktert választasz mostantól.

MI VÁR RÁD?

 VASÁRNAP ismerkedünk, játékos és komolyabb gyakorlatok segítenek, hogy megérkezz, elkezdj feloldódni. Tábortűz, szalonnasütés, vegáknak zöldségsütögetés.

HÉTFŐN elkezded kapisgálni, hol tartasz a tudatfejlődésed útján. Sok dolgot értesz meg önmagaddal kapcsolatban.

KEDDEN beszélgetünk a párkapcsolatok egyik legfőbb megrontójáról, a kapcsolaton belüli kontrollról, hogyan próbálja mindkét fél magához ragadni az irányítást, ennek nyilvánvaló és rejtett módjairól.

SZERDÁN oldjuk az érintéssel kapcsolatos gátlásaidat, ha vannak ilyenek. Ha nincsenek, akkor nettó élvezet lesz.

CSÜTÖRTÖKÖN tanulunk a négy alapvető szorongásról, arról, hogyan nehezítik ezek a párkapcsolataidat, milyen nők, férfiak vonzóak számodra, és miért. Az elméleten túl gyakorlatok segítségével oldunk ezeken.

PÉNTEKEN az enneagram tükrében tekinthetsz rá magadra és párodra, korábbi párjaidra. Alapszinten tanulunk az enneagramról, még tisztábban láthatod meg, mik a személyiséged alapvető motivációi, és hogyan nyilvánul ez meg a kapcsolataidban.

SZOMBATON elmélyülünk az együttlét örömében, méginkább képessé válunk elfogadni a felénk irányuló szeretetet és igent mondani rá. Az estét tábortűzzel folytatjuk.

VASÁRNAP reggeli után táborzáró kör, utána akinek jól esik, még egy utolsó nagy strandolás, napozás, és elégedetten érkezünk haza.

FONTOS! Minden nap 10 és 17 óra között szabadon töltöd az idődet, ahogy neked jól esik, vagyis a tábor felér egy nyaralással is!

PIHENÉS, KIKAPCSOLÓDÁS

Kiskunmajsán, a Gencsi tanyán szállunk meg 2-3 ágyas házakban, faházakban. Gyönyörű, 2016 nyarán is itt voltunk, imádjuk.

A tanyától körlülbelül 500 m-re található a Jona Gyógy- és Élményfürdő, ahol nem csak nappal, de még éjszaka is lesz lehetőség a fürdőzésre. Nagy és kisebb csúszdák (díjtalan a használatuk), hullámmedence, szauna, hideg, langyos és meleg vízű medencék, nagyon finom ebédek, fagyik, gofrik, mindent végigettünk, szóval tapasztalatból mondom, hogy isteni.

A NAPJAINK

8-9 óráig
Reggeli

9-10 óráig
Nyitókör, majd az este átélteket felelevenítjük, és fókuszáljuk a figyelmünket, hogy még mélyebbre kerüljenek a tapasztalatok, megértések.

10-17 óráig  
Szabadidő

Ha aggódsz amiatt, hogy ismeretlenek között hogyan tudsz ennyi időt eltölteni, több módon is kapsz ehhez segítséget. Az első este sok időt szánunk arra, hogy jobban megismerd a társaidat, hogy a velük való kapcsolatod elinduljon.

Hozhatsz biciklit, a környéken nagyon kellemes utakat lehet tenni, sík vidék, jó levegő van.

Fél 11-kor együtt indulunk strandolni mindenkivel, akinek ehhez van kedve, és jó sok értékes önismereti könyvet viszünk magunkkal, amit kikölcsönözhetsz, hogy akár kijössz a strandra, akár a szálláshelyünkön maradsz, elbújhass egy könyv társaságában, és még fejlődj is általa.

Ha úgy érzed, ez még mindig nem elég megnyugtató számodra, nyugodtan mondd el a tábor előtti beszélgetésünkben, ahol csak te leszel és én, és kitaláljuk, hogyan oldhatjuk ezt a szorongást.

17-21 óráig
Az esti 4 órában ugyanúgy lesznek egyedül végzett gyakorlatok, mint páros vagy nagyobb csoportos. Zenés-mozgásos, dramatikus és verbális feladatok segítenek abban, hogy erőt kapj a változtatáshoz, tükröződj, ráébredj, hogyan lehetnek a kapcsolataid még jobbak számodra.

Minden este megosztókörrel kezdünk, amiben elmondhatod, hogy vagy épp, mi foglalkoztatott nap közben, hogyan hatott rád az előző esti és a reggeli gyakorlat.

Majd ráhangolódunk az aznap esti témánkra, beszélünk róla, de helyzetgyakorlatokon keresztül is mélyítjük a határtartásra, az elfogadásra, önmagad szeretetére való nyitottságodat.

21 órától
Vacsora

TÁBORVEZETŐ

Cserményi Csilla Virág Flo

2007 óta tartok önismereti csoportokat és egyéni beszélgetéseket.

Párkapcsolati problémákkal küzdő emberekkel dolgozom.

Tapasztalatom a saját életemben és a klienseim életét látva is az, hogy az életünk alapjaiban megváltoztatható, ha szükséges, hogy a fájdalmak, haragok, szorongások, szégyenek okát felkutatva és ott szeretetben elidőzve ezek hatása gyengül a jelenlegi életünkre, és idővel elmúlik. Ezt élheted át ebben a táborban, miközben szabadon élvezheted az itt töltött órákat.

TUDNIVALÓK

Mikor lesz a tábor?
2017. július 23-30.

Érkezés:
július 23-án, vasárnap, a szálláshelyek 16 órától foglalhatók el.

Tábornyitó kör és ismerkedés:
23-án 18 órakor

Táborzárás:
Július 30-án, 10-11 óráig

Táborhely elhagyása:
Táborzáró kör után

Étkezések:
A reggeli és a vacsora bennevan az árban, az ebédet a környéken lévő vendéglőkben vagy a strandon vásárolhatsz. A közeli éttermek adnak menüt, és jó áron, finomakat ehetsz, ezt is teszteltük, és elégedettek voltunk.

Utazás:
más táborlakókkal együtt telekocsival is jöhetsz vagy vonattal, ha nincs autód.

MENNYIBE KERÜL?

JELENTKEZÉS

A táborban való részvételhez gyere, beszélgessünk, ismerj meg, hogy megérezd, biztonságos támogatódnak érzel-e engem ehhez a közös utazáshoz, hogy biztosan tudd, hogy ezt szeretnéd.

Ez 50 perces, az ára 8.000 Ft, amit regisztráció (a teljes ár befizetése) esetén beleszámítunk a tábor díjába.

Ha nem tudod a tábort egyben kifizetni, lehetőséged van részletfizetést kérni.

Töltsd ki a regisztrációs lapot, és felhívlak,
hogy megbeszéljük a személyes találkozónk időpontját >>

Jelentkezz a Szabadságtáborba >>

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!