Szia, örülök, hogy belevágtok a kapcsolatotok fejlesztésébe.

Egy-két percen belül megérkezik a levelem az ígért linkekkel. Ha még nem töltötte le magának, kérlek, küldd el a párodnak is a linket, amin feliratkoztál, hogy ő is magáénak érezze, ne csak rajtad keresztül lássa, olvassa. A tapasztalat azt mutatja, hogy sokkal hatásosabb a közös gyakorlás, ha mindkettőtöket belső motiváció hajt. Ebben is segítenek a leveleim. A linket elküldtem a levélben.

Egy héten át minden nap írok nektek, ezekben a levelekben esetleges nehézségek feloldásában támogatlak benneteket, megmutatom, hogyan lehettek még és még közelibb, szeretettelibb, szenvedélyesebb kapcsolatban. Ösztönzést is jelentenek, hogy minden nap (valószínűleg este) elvégezzétek a gyakorlatokat, és meg tudjátok fogalmazni, hogyan hatott rátok és a kapcsolatotokra.

Mostanra meg kellett, hogy érkezzen a levelem.

Ha esetleg mégsem, akkor a szokott sorrendet érdemes végigfutni: Promóciók fül alatt megnézni, ha ott nincs, akor a SPAM mappában. Ha esetleg még ott sincs, akkor írj nekem a flo.parkapcsolati.mediator@gmail.com címre, és elküldöm máshogy.

Kérlek, ha nem az „Elsődleges” mappádba érkezett a levelem, húzd át oda, hogy legközelebb is megkapd.

Nagyon jó gyakorlást kívánok nektek, egyre boldogabb párkapcsolatot, és hamarosan találkozunk a videón keresztül!

Cserményi Csilla Virág Flo