.RÉSZVÉTELI DÍJ, LEMONDÁS

Az előadás ára
8.000, 14.000 vagy 22.000 Ft attól függően, melyik csomagot választottad.

Jelentkezésed a részvételi díj befizetése után válik érvényessé. Ha a jelentkezésedet követő 5 naptári napon belül az utalásodat nem indítottad el, jelentkezésed érvényességét veszti.

Lemondási feltételek
Az előadásra való jelentkezésedet 15 nappal a program előtt írásban (a flo.parkapcsolati.mediator@gmail.com címre küldve) áll módodban lemondani – ebben az esetben visszajár az előadás díja, vagy átadhatod a helyed valaki másnak  -, utána a részvételedet teljes értékűnek tekintjük függetlenül attól, hogy személyesen megjelentél-e. Vis maior esetén is visszaküldjük neked az előadás díját, előtte a vis maior eset igazolását kérjük.

Az előadást megelőző 15 napon belüli lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni, és nincs lehetőség a befizetett összeg átcsúsztatására másik előadásra.

Az elégedettségi garanciát akkor érvényesítheted, ha a rendezvényen az elejétől a végéig ott voltál, és utána személyesen jelzed, hogy kéred vissza a nap árát. Ha késel, előbb elmész, nem jelensz meg vagy utólag reklamálsz, nem tudjuk visszaadni az általad átutald összeget.

A 30 perces online konzultáció és az 50%-os mediációs kedvezmény díját nem tudjuk visszafizetni. Tehát időben történő lemondáskor 8.000 Ft-ot utalunk vissza.

Házirend

  • Regisztráció: 9:30-9:50 között.
  • Az előadásra a helyeket nem a megrendelés, hanem a befizetés sorrendjében tudjuk kiadni. Az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.
  • Az előadások alatt kérjük a mobiltelefonokat kikapcsolni.
  • Az előadásokról videó vagy hangfelvételt a szervezők engedélye nélkül készíteni szigorúan tilos!
  • Az előadás során a szervezők fotókat készítenek. A részvétellel hozzájárulsz, hogy szabadon publikálhassuk ezeket a fotókat. Amennyiben nem szeretnéd, hogy rólad kép kerüljön ki, kérjük ELŐRE jelezd a rendezvény napján, az előadás kezdete előtt a regisztrációnál!

Adatvédelmi irányelvek
Az előadásra való jelentkezés során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk át. Írásban bármikor kérheted adataid törlését a hírlevélre feliratkozók csoportjából a flo.parkapcsolati.iskola@gmail.com címre küldött levélben, vagy az általunk kiküldött hírlevelek alján a leiratkozási lehetőségnél.

Szerzői jog
Az előadáson elhangzottak, illetve kiosztott anyagok az előadó szellemi tulajdonát képezik. Azokat oktatási célra felhasználni, terjeszteni a szervező engedélye nélkül tilos!

Egyéb rendelkezések
Szervező fenntartja a helyszínváltoztatáshoz való jogot.