BELSŐ MŰHELY
INTEGRÁLT
ÖNISMERETI
CSOPORT

Mi lenne, ha…

  • általános élményed volna az elégedettség,
  • nagyszerűnek éreznéd magad, amit a környezeted is visszaigazol,
  • reggelente örömmel ébrednél,
  • ha mindig tudnál nemet mondani, amikor szeretnél,
  • ha tele lennél önbizalommal,
  • mélyülne az önismereted, ezen keresztül pedig az emberi kapcsolataid?

Szia,

van legalább 2 olyan dolog, ami hiányzik neked a fentiek közül?

Ha igen, akkor olvass tovább…

MITŐL INTEGRÁLT EZ A CSOPORT?

A problémáinknak csak kisebb része érthető meg és oldható fel verbalitással. A legmélyebb gyökerek képesek kisbabakorodig, a születésedig vagy akár a magzatkorodig visszanyúlni. Éppen ezért a csoporton komoly szerepet kapnak mozgásos, érintéses gyakorlatok is, hogy előhívjuk a testedből azokat az emlékeket, amelyek a képi emlékezetedben nem vagy nehezebben hozzáférhetők. Az emlékek megidézésén túl pedig a hiányok enyhítésében is sokkal komolyabb eredményeket érünk el ezekkel a módszerekkel, mintha csupán beszélnénk róluk.

Olyan csoportot állítottam össze neked, amelyen segítő kezet kapsz akkor is, ha a nehézségeid oka a felnőtt korodban keresendő, akkor is, ha kamaszként szerezted őket, ha kisgyermekként vagy ha még korábban, foganásod és 3 éves korod között.

Pont ettől integrált: a módszerek, amelyeket használunk, mindig ahhoz a korhoz illeszkednek, amikor az adott sérülés létrejött a személyiségedben.

NEKED VALÓ-E A BELSŐ MŰHELY?

  • Ha nem másoktól várod, hogy megjavítsanak téged, hanem tudod, hogy neked kell tenni a változásért,
  • ha örömmel fogadsz egy támogató, megtartó közösséget,
  • ha képes vagy figyelni önmagadra és másokra is,
  • ha a saját felelősségednek tartod, merre megy tovább az életed,

AKKOR IGEN, VÁRLAK TÉGED A CSOPORTBA.

TUDNIVALÓK A CSOPORTRÓL

MIKOR LESZNEK A CSOPORTALKALMAK?

2022. szeptemberétől havonta egy napot töltünk együtt, általában 4 hetente.

2023. szeptember 17.
2023. október 15.
2023. november 12.
2023. december 10.
2024. január 14.
2024. február 11.
2024. március 10.
2024. április 7.
2024. május 5.
2024. június 2.

HOGYAN ÉPÜL FÖL EZ A 10 ALKALOM?

Ez a csoport eleinte nyitott csoportként fog működni, ami azt jelenti, hogy az első nap végén elköteleződhetsz (ebben az esetben kevesebbe kerülnek a későbbi alkalmak), de jöhetsz szabadabban is. 

Új emberek mindaddig érkezhetnek, amíg elegen nem leszünk ahhoz, hogy becsukódjunk, és ezáltal egy még biztonságosabb közeget hozzunk létre a mélyebb, hatékonyabb belső munkához. 

Színes, élménydús napok lesznek, különböző, kreatív eszközökkel, a mozgáson és a szavakon keresztül fejtjük fel a problémáid mögött húzódó valódi okokat, és gyöngéd, megtartó módszerekkel segítek meghaladni ezeket.

EGYÉB TUDNIVALÓK

A csoport létszáma: Minimum 6, maximum 12 fő

Helyszín: Szív utca Életmódstúdió, Budapest, Szív u. 9.

Étkezés: Hozz magaddal ebédnek valót, vagy a környéken is ehetsz több helyen.

Jelentkezés menete: A jelentkezésedet az első alkalom befizetésével fixálod, ekkortól tartok fenn neked helyet, ez az összeg foglalónak minősül.

Visszalépés:
Visszalépés esetén a foglalót nem áll módomban visszafizetni.

A csoport ára: 40.000 Ft/nap, elköteleződés esetén 30.000 Ft.

„Floval már 3 éve dolgozom együtt csoportokban és egyéni munkában egyaránt. Hamar kiderült számomra, hogy ő nem az az ember, aki letette a voksát egy módszer mellett, és azt viszi tűzön-vizen át. Óriási sajátélményű tapasztalatával és a sokéves segítői gyakorlatán alapuló tudásával mindenkit úgy tud kísérni, támogatni, ahogy az a hozzá fordulóknak a legjobb.

Megnyugtató, biztonságot nyújtó jelenlétével és megtartó erejével válik újra és újra lehetővé számomra, hogy a legsebezhetőbb, legjobban titkolt és rejtegetett részeimmel együtt is meg tudjam mutatni magam, először a csoportnak, később megerősödve a külvilágnak is.

3 éve önálló jövedelemmel nem rendelkező, erős érzelmi és anyagi függésben élő anyaként fordultam hozzá, hogy segítsen megtalálnom, ki is vagyok én, és mi dolgom itt, a világban. Ma egy kis vállalkozásból saját bevételem van, és úgy érzem, egyre magabiztosabban haladok a felelősségteljes, felnőtt életem útján.

Helyrebillent az egyensúly, és ez a párkapcsolatomra is pozitív hatással van.”

– Kurucz Kata –
kuruczkata.hu

HOGYAN TOVÁBB?

Annyit már tudsz, mire idáig elértél az olvasásban, hogy vonzó-e számodra ez a lehetőség. Tudod, hogy komoly változást akarsz-e az életedben. Ha nem, akkor lapozz tovább, én nem nyújtok ezo-spiri, vaníliaszószos látszatmegoldásokat. Abban támogatlak, hogy kitartó, az érzelmeid és az elméd megértései mellett a testedre is fókuszáló munkával hozd létre azt az életet, amit élni akarsz.

És hogy ebben én vagyok-e a megfelelő kísérő számodra, azt tudod eldönteni a beszélgetésünkkel.

Ha elégedettebb szeretnél lenni magaddal, ha több örömre, önbizalomra vágysz, mélyebb, őszintébb kapcsolatokra, ha valóban jobban akarod szeretni magad, és több szeretetet szeretnél kapni, jelezd e-mailben, hogy jönni szeretnél.