BELSŐ MŰHELY
INTEGRÁLT
ÖNISMERETI
CSOPORT

Mi lenne, ha…

  • általános élményed volna az elégedettség,
  • nagyszerűnek éreznéd magad, amit a környezeted is visszaigazol,
  • reggelente örömmel ébrednél,
  • ha mindig tudnál nemet mondani, amikor szeretnél,
  • ha tele lennél önbizalommal,
  • mélyülne az önismereted, ezen keresztül pedig az emberi kapcsolataid?

Szia,

van legalább 2 olyan dolog, ami hiányzik neked a fentiek közül?

Ha igen, akkor olvass tovább…

MITŐL INTEGRÁLT EZ A CSOPORT?

A problémáinknak csak kisebb része érthető meg és oldható fel verbalitással. A legmélyebb gyökerek képesek kisbabakorodig, a születésedig vagy akár a magzatkorodig visszanyúlni. Éppen ezért a csoporton komoly szerepet kapnak mozgásos, érintéses gyakorlatok is, hogy előhívjuk a testedből azokat az emlékeket, amelyek a képi emlékezetedben nem vagy nehezebben hozzáférhetők. Az emlékek megidézésén túl pedig a hiányok enyhítésében is sokkal komolyabb eredményeket érünk el ezekkel a módszerekkel, mintha csupán beszélnénk róluk.

Olyan csoportot állítottam össze neked, amelyen segítő kezet kapsz akkor is, ha a nehézségeid oka a felnőtt korodban keresendő, akkor is, ha kamaszként szerezted őket, ha kisgyermekként vagy ha még korábban, foganásod és 3 éves korod között.

Pont ettől integrált: a módszerek, amelyeket használunk, mindig ahhoz a korhoz illeszkednek, amikor az adott sérülés létrejött a személyiségedben.

NEKED VALÓ-E A BELSŐ MŰHELY?

  • Ha nem másoktól várod, hogy megjavítsanak téged, hanem tudod, hogy neked kell tenni a változásért,
  • ha örömmel fogadsz egy támogató, megtartó közösséget,
  • ha képes vagy figyelni önmagadra és másokra is,
  • ha a saját felelősségednek tartod, merre megy tovább az életed,

AKKOR IGEN, VÁRLAK TÉGED A CSOPORTBA.

TUDNIVALÓK A CSOPORTRÓL

MIKOR LESZNEK A CSOPORTALKALMAK?

2024. szeptemberétől havonta egy szombatot töltünk együtt, 9:30-tól várhatóan 18h-ig.

Szeptember 28.
Október 26.
November 23.
December 14.
Január 18.
Február 15.
Március 15.
Április 12.
Május 10.
Június 7. 

HOGYAN ÉPÜL FÖL EZ A 10 ALKALOM?

Ez a csoport eleinte nyitott csoportként fog működni, ami azt jelenti, hogy elköteleződhetsz (ebben az esetben kevesebbe kerülnek a későbbi alkalmak), de jöhetsz szabadabban is. 

Új emberek mindaddig érkezhetnek, amíg elegen nem leszünk ahhoz, hogy becsukódjunk, és ezáltal egy még biztonságosabb közeget hozzunk létre a mélyebb, hatékonyabb belső munkához. 

Színes, élménydús napok lesznek, különböző, kreatív eszközökkel, a mozgáson és a szavakon keresztül fejtjük fel a problémáid mögött húzódó valódi okokat, és gyöngéd, megtartó módszerekkel segítek meghaladni ezeket.

EGYÉB TUDNIVALÓK

A csoport létszáma: Minimum 6, maximum 12 fő

Helyszín: Szív utca Életmódstúdió, Budapest, Szív u. 9.

Étkezés: Hozz magaddal ebédnek valót, vagy a környéken is ehetsz több helyen.

Jelentkezés menete: A jelentkezésedet az első alkalom befizetésével fixálod, ekkortól tartok fenn neked helyet, ez az összeg foglalónak minősül.

Visszalépés:
Visszalépés esetén a foglalót nem áll módomban visszafizetni.

A csoport ára: 45.000 Ft/nap, elköteleződés esetén 35.000 Ft.

„Floval már 3 éve dolgozom együtt csoportokban és egyéni munkában egyaránt. Hamar kiderült számomra, hogy ő nem az az ember, aki letette a voksát egy módszer mellett, és azt viszi tűzön-vizen át. Óriási sajátélményű tapasztalatával és a sokéves segítői gyakorlatán alapuló tudásával mindenkit úgy tud kísérni, támogatni, ahogy az a hozzá fordulóknak a legjobb.

Megnyugtató, biztonságot nyújtó jelenlétével és megtartó erejével válik újra és újra lehetővé számomra, hogy a legsebezhetőbb, legjobban titkolt és rejtegetett részeimmel együtt is meg tudjam mutatni magam, először a csoportnak, később megerősödve a külvilágnak is.

3 éve önálló jövedelemmel nem rendelkező, erős érzelmi és anyagi függésben élő anyaként fordultam hozzá, hogy segítsen megtalálnom, ki is vagyok én, és mi dolgom itt, a világban. Ma egy kis vállalkozásból saját bevételem van, és úgy érzem, egyre magabiztosabban haladok a felelősségteljes, felnőtt életem útján.

Helyrebillent az egyensúly, és ez a párkapcsolatomra is pozitív hatással van.”

– Kurucz Kata –
kuruczkata.hu

HOGYAN TOVÁBB?

Annyit már tudsz, mire idáig elértél az olvasásban, hogy vonzó-e számodra ez a lehetőség. Tudod, hogy komoly változást akarsz-e az életedben. Ha nem, akkor lapozz tovább, én nem nyújtok ezo-spiri, vaníliaszószos látszatmegoldásokat. Abban támogatlak, hogy kitartó, az érzelmeid és az elméd megértései mellett a testedre is fókuszáló munkával hozd létre azt az életet, amit élni akarsz.

És hogy ebben én vagyok-e a megfelelő kísérő számodra, azt tudod eldönteni a beszélgetésünkkel.

Ha elégedettebb szeretnél lenni magaddal, ha több örömre, önbizalomra vágysz, mélyebb, őszintébb kapcsolatokra, ha valóban jobban akarod szeretni magad, és több szeretetet szeretnél kapni, jelezd e-mailben, hogy jönni szeretnél.