ENNEAGRAM WORKSHOP

– az alapok

Mi az enneagram és mire jó? Miért adnak fals eredményt az enneagramtesztek általában? Hogyan segíti a fejlődésedet az enneagram rendszerének megismerése, és hogyan teszi könnyebbé az életed? 

Ezen a napon elkezdjük megismerni az enneagram rendszerét, a 9 alapvető személyiségtípust.

Melyik lehetsz te a 9 közül?

REFORMER – SEGÍTŐ – MOTIVÁTOR – INDIVIDUALISTA – VIZSGÁLÓDÓ
– LOJÁLIS – RAJONGÓ – HARCOS – BÉKETEREMTŐ

A szavak alapján egyáltalán nem biztos, hogy be tudod magad sorolni.  Az alapozó nap után már inkább érteni fogod, mi alapján tartozunk egyik vagy másik karakterbe.

MELYIK A JÓ KARAKTER?

Sokan szoronganak attól, hogy kiderül róluk, hogy nem elég jók, és félnek, hogy az egyik karakter jobb, mint a másik.

Miközben erről szó sincs. Mindegyik karakter azt mutatja meg, miféle alapsérüléseink vannak, és amikor megismered és megérted ezt a rendszert, iránytűt kapsz ahhoz, hogy a te személyiségeddel mi a te saját fejlődési irányod.

HOGYAN KÉPZELD EL EZT A NAPOT?

Ez egy kis létszámú, családias workshop lesz. Semmit sem kell tudnod az enneagramról vagy bármilyen más személyiségrendszerről, hogy élvezd ezt a napot, és hogy megértsd, amiről beszélek.

Bár előadás lesz, de bármikor kérdezhetsz, jelezheted, ha valamit nem értettél, sőt, jó is, ha jelzed, úgy tudunk együtt haladni.  Lesz ebédszünet (az ebédről mindenki maga gondoskodik), és utána folytatjuk.

KI VAGYOK ÉN?

A nevem Cserményi Csilla Virág, de mindenki Flonak szólít.

2002-ben ismertem meg az enneagramot, és 2007 óta dolgozom önismereti segítőként. Nagyon sokáig tartottam egyéni önismereti üléseket és önismereti csoportokat, mostmár csak csoportokat kísérek. Nagy segítséget jelent nekem segítőként is olykor ez a rendszer, de önmagammal kapcsolatban még többet.

24 évesen, amikor elkezdtem tanulni, még azt gondoltam, komoly baj van velem, mert sehogy sem tudok olyan lenni, mint amit az apám elvárt tőlem. Sok szempontból éppen az ellenkezője volt rám jellemző, mint rá. Aztán megismerve, melyik karaktertípusba tartozom, és melyikbe az apám, rá kellett ébrednem, hogy a baj nem velem van, hanem azzal, hogy miközben nem ismerte fel és nem volt büszke azokra az értékekre, amikkel rendelkeztem, rám próbálta erőltetni azokat a tulajdonságokat, amelyeket az ő másféle karaterének az egészségtelen működése miatt tartott értékesnek.

Amikor ezt megértettem, 24 év szégyen után fellélegeztem, és már láttam, hogy az én fejlődési utam mennyire más, mint amit apám elképzelt. Szabad lettem, és a saját természetemhez illő módon fejlesztettem a személyiségemet, amit teszek a mai napig.

4 felnőtt gyermekem a covid miatt most épp idehaza él, kettő velem, kettő Pesten, én pedig sok-sok éve dédelgetett álmomat valósítom meg: a Bakony északi felén ökotanyát építek, és élvezem azt a boldogságot, amit a tyúkjaim, pulykáim, kacsáim, kecskéim és emuim nyújtanak.

Ha érdekel ez a rendszer és bizalmat érzel felém, hogy együtt töltsük ezt a napot, olvasd el a workshop részleteit…

A CSOPORT RÉSZLETEI

MIKOR LESZ?
2021. április 18.
10-től 18 óráig.

HOL LESZÜNK?
Szív Utca Életmód Stúdió
Budapest, Szív utca 9. 

MENNYIBE KERÜL?
8.000 Ft

KELL-E MASZKOT HORDANI?
Nem, de lehet. A teremben lesz módod távolabb lenni másoktól, te szabályozod majd, mi a biztonságos számodra.

HOGY JUTHATSZ EL A CSOPORTON VALÓ RÉSZVÉTELIG?

  • Ha valaki meghívott téged erre az eseményre., neki fizesd ki április 1-ig a workshop árát.
  • Ha levelet kaptál tőlem erről az eseményről, akkor kérlek, válaszolj egyszerűen arra a levélre, hogy jönnél, és elküldöm a fizetés részleteit.

SZERETETTEL VÁRLAK.

FLO