MIT TEGYÉL, HA
A FÉRJED
NEM VESZ RÉSZT

A KAPCSOLATOTOK FEJLESZTÉSÉBEN?

Hogyan hárít?
 • Majd holnap…

 • Nincs semmi, amit kérnék tőled…

 • Ma fáradt vagyok…

 • Ezek túl könnyű gyakorlatok, magunktól is megcsináljuk…

 • Majd akkor forduljunk szakemberhez, ha már mindent megbeszéltünk (???)

 • Ez hülyeség…

A te férjed mit mond?

Ha azt mondod, eleged van abból, hogy már megint csak te tegyél a házasságodért, teljesen értem. Ha cserbenhagyva érzed magad, mert együtt döntöttetek a kapcsolatotok mellett, de most csak te vagy hajlandó tenni érte, az dühítő, fájdalmas, és lehet, hogy tehetetlennek érzed magad.

Igazságtalan? Igen. Jobb lenne elválni? Ha nem vagy bántalmazó kapcsolatban, akkor nagy eséllyel NEM.

Ha azt hiszed, az ország tele van nagyszerű egyedülálló pasikkal, óriásit tévedsz, kérdezd meg erről a 30-as, 40-es szingli barátnőidet, és kérd meg őket, mutassák meg, milyen leveleket kapnak milyen férfiaktól.

A felhozatal katasztrofális. Semmiféle szőke herceg nem mászkál odakint rád várva, valószínűleg a legjobb esélyed, hogy a mostani kapcsolatodból hozod ki a legjobbat.

HOGYAN?

A LEGTÖBB FÉRFINEK 3-4 HÓNAP
KITARTÓ KÉRÉSRE VAN SZÜKSÉGE AHHOZ,
HOGY VALÓBAN DOLGOZNI KEZDJEN
A SAJÁT SZEMÉLYISÉGÉN.

Mi az a 3 dolog, amire szüksége van a férjednek ahhoz,
hogy vegyen egy nagy levegőt, és ő is elinduljon?

1. POZITÍV TAPASZTALATOKRA

2. KITARTÓ KÉRÉSRE

3. AUTONÓMABB FELESÉGRE

Amint elkezdünk dolgozni magunkon, el is kezdünk változni. A változásaid közte lesz olyan, ami nagyon jól fog esni a férjednek. Az, hogy te változni kezdesz, bizonyíték lesz számára arra, hogy ahová te jársz, az nem szemfényvesztés, nem felesleges pénzkidobás, hanem értéke van, és egyértelműen hatékony.

Mi adhat neked rövid idő alatt a férjed számára hihető változást >>

Általában a „szépen kérjük – türelmetlenebbül kérjük – ordítunk” – tengelyen mozog a kommunikációnk, ami többnyire kontraproduktív (bár nem mindig). Valószínűleg tudja a párod, hogy elmúlik a haragod (belefásulsz), ami hosszútávon abszolút szívás (rámegy a házasságotok), de pillanatnyilag megkönnyebbül, és őt csak az érdekli, hogy ne legyen rajta nyomás. Ha viszont nincs nyomás, akkor nem lesz megoldás sem, és vagy keserű boldogtalanságban maradtok együtt, vagy elváltok – egyik sem hangzik jól.

Amikor arra kérjük a párunkat, hogy dolgozzon magán, legtöbbször hárítani kezd. Emögött nagyon nehéz érzelmek szoktak lenni, például szégyen, amiről valószínűleg ő sem tud, ezért fontos megtanulnod, hogyan kommunikálj úgy, hogy lehetőleg ne kelts benne (még nagyobb) szégyent.

Hogyan tedd ezt >>

A férfiak imádnak megmentők lenni, amíg meg nem szerzik a nőt. Aztán már nem motiváltak, hiszen a halacska a szatyorban pislog. Mik azok a gyakori női működések, amik miatt sok férfi elkényelmesedik a kapcsolatában, és esze ágában sincs megmozdulni a házasság minőségibbé tételéért (azon kívül, hogy a patriarchális társadalmi berendezkedés ezt támogatja, ami nagyon kényelmes a férfiaknak)?

 • elfogadod a tradicionális (és borzasztóan káros) női szerepet, vagyis több munkát végzel otthon, mint a férjed, ezzel hozzászoktatod ahhoz, hogy nem kell 50%-ban részt vennie az életetekben;
 • elfogadod, hogy vannak férfimunkák, amiket ő végez, ezzel gyengíted magad, és abban a hiedelemben élsz, hogy nélküle egyes munkák nem tudnának elkészülni.

Hogyan változtass gyorsan a szerepek igazságossá tételében >>

Kidolgoztam számodra egy erősen fókuszált tematikát, ami ebben a 3 dologban segít téged megerősödni, fejlődni.

Ez már önmagában mélyíteni fogja a házasságodat, ráadásul abba a vágyott irányba visz benneteket, hogy végre a férjed is képes legyen elindulni, szembenézni a saját elakadásaival, és változtatni azokon.

Fejlődsz a kommunikációdban.

Pontosabban tudod megfogalmazni, mire van szükséged ahhoz, hogy boldogabb legyél a kapcsolatotokban.

Ügyesebben fogod kérni ezeket, így nagyobb eséllyel kapod meg.

Több örömöt viszel a közös életetekbe.

Tiszábban és szebben húzod meg a határaidat, mint eddig.

Egyre erősebbnek érzed magad, és valóban erősebbé is válsz.

KIVEL DOLGOZOM EGYÜTT?

Akkor fogsz tudni komoly eredményeket felmutatni, ha ugyanolyan elkötelezett leszel, mint én. Én komolyan veszem, hogy sokkal jobbá akarod tenni vagy meg akarod menteni a házasságodat, és minden tudásomat, tapasztalatomat, figyelmemet beleadom, hogy olyan kapcsolatban élj, amilyenben szeretnél.

Természetesen van helye a szomorúságnak, a sírásnak, a panaszkodásnak is, különösen, ha hosszú, mély munkára szerződünk. Azonban ez egy 12 alkalmas, koncentrált munka, ami a te változásodon keresztül igyekszik megteremteni, hogy a férjeddel KÖZÖSEN tudjatok elkezdeni dolgozni a házasságotok jobbá tételén.

Ha most nem érzed magad képesnek ilyen fokú önfegyelemre, ide kattints. 

Ha viszont képes vagy 

 • 12 héten át
 • célra tartva
 • fegyelmezetten
 • jelen lenni a beszélgetéseinkben és
 • megcsinálni a házifeladatokat,

akkor ezt a FÓKUSZÁLT PÁRKAPCSOLATI KÉPZÉST neked hoztam létre.

A nevem Cserményi Csilla Virág, a becenevem Flo, csak erre hallgatok. 4 felnőtt gyermekem van. 2007 óta dolgozom önismereti segítőként egyéni, páros és csoportos alkalmak keretében, párkapcsolati, családi és kamaszmediátor vagyok. Mindent megteszek azért, hogy a párkapcsolatotok egyre jobb legyen, és a legmélyebb gödörből is ki tudjatok jönni.

Egyelőre nem tudod, kompatibilisek vagyunk-e, bizalmat érzel-e felém, valóban tudok-e neked segíteni. Ezért olyan lépcsős rendszert alakítottam ki, amiben apró lépésekkel haladhatsz, és teljes kontrollod van afölött, hogy elkezded-e velem ezt a 12 alkalmas folyamatot.

Egy ülés 50 perc és 15.000 Ft.

Ezek a lépések >>

1. lépcső

Regisztrálsz az oldal alján. Ez semmire nem kötelez, csak az érdeklődésedet fejezed ki.

2. lépcső

Időpontot egyeztethetünk egy INGYENES, 15 perces videocset-beszélgetésre.

3. lépcső

Résztvehetsz egy egyéni konzultáción. Itt megállhatunk, vagy elkezdjük a közös munkát.

Itt regisztrálj az első, pár perces telefonbeszélgetésre, ami alapján eldöntheted,
hogy kéred-e az INGYENES, 15 perces videocset-beszélgetést >>

Kérlek, ezt is töltsd ki!
Kérlek, ezt is töltsd ki!
E-mail cím nem megfelelő
Telefonon egyeztetünk időpontot.
Enélkül nem tudunk kapcsolatba lépni. 🙂