INTEGRÁLT
ÖNISMERETI
CSOPORT

MI LENNE, HA…

 • folyamatosan azt élnéd át, hogy szerethető vagy,
 • szeretnéd magadat olyannak, amilyen vagy,
 • fel sem merülne benned, hogy valakinek a tested miatt nem kellesz,
 • ha mindig tudnál nemet mondani, amikor szeretnél,
 • ha tele lennél önbizalommal,
 • eleven kapcsolatban állnál a szexualitásoddal, szuper szeretkezésekkel volna az életed gazdag,
 • szabad útja volna számodra a gyönyörnek,
 • nagyon jó párkapcsolatod volna…?

Szia!
Van legalább 2 olyan dolog, ami hiányzik neked a fentiek közül? Ha igen, akkor olvass tovább…

MITŐL INTEGRÁLT EZ A CSOPORT?

A párkapcsolati és a legtöbb egyébfajta problémának csak a kisebb része érthető meg és oldható fel a verbalitással. A legmélyebb gyökerek képesek kisbabakorodig, a születésedig vagy akár a magzatkorodig visszanyúlni.

Olyan csoportot állítottam össze neked, amelyen segítő kezet kapsz akkor is, ha a nehézségeid oka a felnőtt korodban keresendő, akkor is, ha kamaszként szerezted őket, ha kisgyermekként vagy ha még korábban, foganásod és 3 éves korod között.

Pont ettől integrált: a módszerek, amelyeket integrálok a csoportban, mindig ahhoz a korhoz illeszkednek, amikor az adott sérülés létrejött a személyiségedben.

A csoport hatásai az eddigi tapasztalatok alapján (természetesen ez egy kivonat, ennél sokkal többféle problémával dolgoztunk az évek alatt):

 • Ha az a problémád, hogy elszigetelődtél, közelebb mered magadhoz engedni a párodat.
  Sok konfliktust okoz a felfedezetlen (vagy a felfedezett) bizalmatlanság. Ennek a gyökere általában messzire nyúlik vissza. Ahogy oldjuk ezt, úgy válik a kapcsolatod nyíltabbá, őszintébbé.
  .
 • Ha szorongsz a párod nélkül, akkor ez oldódni fog
  Az autonómiára való képesség nagyon fontos ahhoz, hogy mindkét fél levegőt kapjon, hogy ne nehezítse a féltékenység, a birtoklási vágy, a másik nélküli szorongás, magányérzés a párkapcsolatot. Egyre magabiztosabbá válsz, és a párod (vagy a jövőbeli párod) még nagyobb örömmel lesz veled.
  .
 • Bátrabban ismerkedsz majd, ha nincs még párod
  A sok visszajelzésnek köszönhetően az énképed közelebb kerül majd a valósághoz, tisztábban látod, mi nehéz veled, de azt is, miben vagy jó, hogy mennyire szerethető vagy. Ezzel a hátszéllel könnyebben nyitsz új ismeretségek felé.
  .
 • Oldódnak az elköteleződéssel kapcsolatos szorongásaid
  Ha eddig féltél attól, hogy szőröstül-bőröstül igent mondj a kapcsolatodra, vagy annyira szorongsz az autonómiád elveszítésétől, hogy egyáltalán bele sem mertél menni párkapcsolatba, akkor ezt a szorongást lassan, de oldani tudjuk.

  .
 • Reális kapcsolatot kezdesz tudni kialakítani
  Sokan szeretnek bele számukra elérhetetlen férfiba vagy nőbe. A csoport segítségével realizálódik, milyen vagy te, és milyen pár tud téged boldoggá tenni (és te is őt). Így a  magányos, vágyakozással teli évek helyett egy esendő, tökéletlen, de szeretettel teli kapcsolatod lesz.
  ..
 • A szexuális problémáid oldódnak
  Természetesen lehetnek olyan szexuális nehézségeid, amelyekkel inkább szexológushoz lesz érdemes elmenned, de az ilyen jellegű nehézségek egy részét korai traumák okozzák, ezeken pedig tudunk oldani.

  .
 • A kommunikációd alapjaiban változik meg
  A szüleinktől és az iskolában nem azt tanultuk, hogyan fejezzük ki magunkat tisztán, egyszersmind bántó élek nélkül. Nem erre szocializálódtunk. A csoporton megtanulod az énüzeneteket, amellyel onnantól fogva úgy tudod elmondani, mi nehéz neked, hogy nem sértesz, mégis nyíltan beszélsz.
  .
 • Mindezeken túl rengetegféle nehézség létezik: munkahelyi, családi, anyagi, az egész személyiségedet átható, gátló működések, ezekkel mind haladhatunk, ha úgy döntesz.

NEKED VALÓ-E AZ INTEGRÁLT ÖNISMERETI CSOPORT?

 • Ha nem másoktól várod, hogy megjavítsanak téged, hanem tudod, hogy neked kell tenni a változásért,
 • ha örömmel fogadsz egy támogató, megtartó közösséget,
 • ha képes vagy figyelni önmagadra és másokra is,
 • ha a saját felelősségednek tartod, merre megy tovább az életed,

akkor igen, várlak a csoportba.

MIT MONDTAK, AKIK MÁR ÁTÉLTÉK?

Loading...

CSOPORTVEZETŐ

Cserményi Csilla Virág Flo

Tudnivalók a csoportról

MIKOR LESZNEK A CSOPORTALKALMAK?

Az első két alkalomra elköteleződés nélkül jöhetsz el. Átélheted, mit ad neked a csoport, és a második hétvége vasárnap estéjén, a zárókör előtt kell csak eldöntened, velünk tartasz-e a hátralévő 8 alkalommal. Tehát a csoport 10 hétvégés.

2024. szeptember 14-15.
2024. október 12-13.
2024. november 9-10.
2024. december 7-8.
2025. január 4-5.
2025. február 1-2.
2025. március 1-2.
2025. március 29-30
2025. április 26-27.
2025. május 24-25.

 

A csoportról legfeljebb 3 napot lehet hiányozni (összesen 30 órát), ennél több hiányzás a csoporttól való elbúcsúzással jár, és azt is ki kell fizetned, amire a hiányzásaid miatti kiesésed okán nem tudsz eljönni.

HOGYAN ÉPÜL FÖL EZ A 10 ALKALOM?

Szeptemberben-októberben: MI A TE PROBLÉMÁD?
Körüljárjuk minden csoporttag 2-3 legnagyobb problémáját. Segítek a problémáidat céllá fogalmazni, hogy erős fókuszt jelentsen neked erre a 10 hétvégés közös munkára. 

Ezen a négy napon alapozó munkát végzünk: ahhoz, hogy később oldani tudd a kialakult gondokat, a célállítás mellett meg kell ismerned a többi csoporttagot, és biztonságban kell magad érezned a csoporton belül. 

Októbertől májusig:
A megfogalmazott céljaidért az általam nyújtott önismereti eszközök segítségével, a csoport megtartó erőterében dolgozol.

EGYÉB TUDNIVALÓK

A csoport létszáma: Minimum 6, maximum 12 ember.

Étkezés: Hozz magaddal ebédnek valót, vagy a környéken is ehetsz több helyen.

Hol leszünk: 1063 Budapest, Szív u. 9. (Bejárat a Németh L. utca felől)

Jelentkezés: A csoportba meghívásos alapon lehet eljutni. Meghívót csak akkor kaptál, ha korábban már dolgoztam veled, és úgy látom, hogy kész vagy arra a komolyságú munkára, ami az Integrált Csoport sajátja. Részvételi szándékodat e-mailben tudod elküldeni bármelyik címemre.

A jelentkezésedet az első alkalom befizetésével fixálod, ekkortól tartok fenn neked helyet, ez az összeg foglalónak minősül.

Visszalépés:
Visszalépés esetén a befizetett összeget nem áll módomban visszafizetni.

Kilépés a csoportból:
A csoportból az elköteleződés kimondása után kilépni nem lehet. Ha mégis megteszed, a csoport havidíjának fizetését továbbra is vállalod egyben vagy havi részletben, vagy ha előre fizetted az egészet, nem jár vissza. Ez szerves része a csoportban való elköteleződésnek.

A csoport ára: egy hétvége 60.000 Ft. A csoportot egyben befizetőknek 10% kezdvezményt biztosítok, 600.000 Ft helyett 540.000 Ft, vagyis egy hétvégét grátisz kapsz.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2024. május 31.

AZ ELSŐ ALKALOM BEFIZETÉSÉNEK HATÁRIDEJE:

2024. június 15.

Szeretettel várlak! 🙂

Flo