VAN NAPONTA
5 PERCED
A HÁZASSÁGODRA?

path4202.png
MENNYI IGAZ RÁTOK?
 • nincsenek köztetek izgalmas, eleven beszélgetések

 • kisebb szenvedéllyel szeretkeztek, vagy akár már nincs is köztetek szex

 • a körülmények (pl. munka, gyerekek) miatt alig töltötök érdemi időt kettesben

 • nehezen fejezitek ki az érzelmeiteket

 • sokat vitatkoztok

 • vagy ellenkezőleg: egyáltalán nincsenek vitáitok

 • bizalmi problémáitok vannak

 • mások a céljaitok és az alapvető értékeitek

Ez a lista a 7 leggyakoribb párkapcsolati problémára mutat rá. Ha ebből akár egyetlen is igaz rátok, az fontos jele annak, hogy tennetek kell azért, hogy erős, szoros, szeretettel teli és tartós legyen a házasságotok évek múlva is.

Olykor nehéz időt találni az egymásra figyelésre, ezért hoztam létre ezt a videót, ami segít abban, hogy melegebb kapcsolatot alakítsatok ki egymással mindössze napi 5 perc alatt.

Segítek abban, hogy beépítsétek a mindennapi életetekbe ezt a 3 gyakorlatot, amelyekre szükségetek van ahhoz, hogy a házasságotok szebb, mélyebb, erősebb, örömmel telibb legyen. 

Ez a 3 gyakorlat nagyon könnyű és hatékony, és azonnal melegséggel és örömmel kezdik feltölteni a kapcsolatotokat. Meg fogtok lepődni, hogy mennyit adnak hozzá a házasságotokhoz.

A hétvégi napokra plusz, de akár gyerekek mellett is könnyen beilleszthető apróságokkal csempészhettek több örömöt, több szeretetet az életetekbe, ezt is megtaláljátok a videóban, ami mindössze 2 perc 13 másodperces, szóval nagyon rövid.

A hanyatló párkapcsolatoknak az is jele, ha a kapcsolatotok leginkább testvéri vagy szülőtársi kapcsolathoz hasonlít, és kikopott a felvillanyozottság, hogy találkoztok, nincs miről beszélgetnetek a mindennapi teendőkön túl. Ha amikor a párodra gondolsz, általában nem mosolyra húzódik a szád. Persze irreális lenne azt várni, hogy mindig jóérzéseink legyenek a párunkkal kapcsolatban, de ha többnyire már nem mozdul meg benned valami kellemes, kedves érzés felé, akkor elindultatok a lejtőn, és ezt egy kis odafigyeléssel el tudjátok kezdeni visszafordítani.

A szerelem, ahogy az első 1-2 évben érezted, természetesen nem fog tudni elborítani benneteket, ez így van rendjén, de egy másfajta, nyugodt, mély, erős szerelem, egy jóval érettebb kötődés, a kettőtök szövetsége ki tud alakulni, és ez ki tud tartani egész életetekben.

SZERETNÉTEK...
 • közelebb kerülni egymáshoz?

 • jobban megérteni egymást?

 • több figyelmet kapni?

 • erősebben vonzódni egymáshoz?

 • alig várni, hogy végre találkozzatok?

 • ügyesebben oldani meg a konfliktusaitokat?

Ha kevés időtök jut egymásra, és szükségetek van egy kis támogatásra, akkor ez a videó nektek szól. Csak egy kattintásra vagytok attól, hogy elinduljatok a boldogabb és melegebb kapcsolat felé >>

ADJATOK A KAPCSOLATOTOKNAK ÚJ LENDÜLETET!

MENNYIBE KERÜL A VIDEÓT, A SZÖVEGES LEÍRÁSÁT ÉS 7 TÁMOGATÓ LEVELET TARTALMAZÓ CSOMAG?

A videóm TELJESEN INGYENES, és azért hoztam létre, hogy erősödjön a kapcsolatotok. Átélitek általa, hogyan alakul át a mindennapi rutin olyan élménnyé, amely minden nap különlegessé teszi a kapcsolatotokat.

Ha szeretnétek részt venni a programban, akkor jelentkezzetek be a lenti űrlapon.

Ráadásként 7 napon keresztül minden nap fogtok kapni tőlem egy rövid e-mailt, amelyben emlékeztetlek ezekre a gyakorlatokra, és segítek abban, hogy fókuszban tartsátok a kapcsolatotok melegségét.

Regisztráljatok most, és töltsétek le a videómat azonnal, hogy elkezdhessétek az utazást egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb kapcsolat felé!

Hogyan szólítsalak?
Valamit nem stimmel, ellenőrizd, kérlek.