ZENÉS, SZELÍD ÖNISMERETI ÉS MOZGÁSMŰHELY

Szia, mit szólnál egy naphoz…

 • ami csak a tiéd,
 • amikor egyszerre lehetsz érzékeny és játékos,
 • amikor dobolhatsz, zenélhetsz akkor is, ha nem tudsz,
 • amikor kimozoghatod magadból a stresszt,
 • amikor átélheted, hogyan hatnak a testedre a körülötted rezgő hangok,
 • amikor igazán, mélyen ellazulhatsz?

Ha igen, akkor nagy szeretettel várunk téged ebbe a különleges csoportba.

Itt, velünk a szokásosnál erősebb kapcsolódást élhetsz át a testeddel, elfogadás és megtartás vesz körül, a bodyworkgyakorlatokat élőzene mélyíti el benned, és mélyen realaxált állapotban engedheted a téged érő pozitív hatásokat magadba beérkezni.

MIT ÉLHETSZ MÉG ÁT VELÜNK?

A hozzád hasonló emberekkel való együttlétet, akik számára ugyanúgy fontos a fejlődés és a nyugalom átélése, mint neked.

A MOST-ba való beérkezést.

És mégis, ezzel együtt is, a múlt nehézségei is oldódhatnak, felismeréseid támadhatnak önmagaddal, a működéseddel kapcsolatban.

Mások megosztásain keresztül ráláthatsz a saját életedre is, ami szintén olyan élményt adhat, ami előrevisz az önismereti utadon.

Neked való-e a zenés, szelíd önismereti és mozgásműhelyünk?

 • Ha megnyugtat és feltölt az élő, relaxációs zene,
 • ha a saját fejlődésed fontos számodra,
 • ha jól esne több érintés,
 • ha képes vagy másokra is figyelni,
 • ha örömmel lennél egy biztonságos térben, ahol elfogadást kapsz,

AKKOR IGEN, VÁRUNK TÉGED A CSOPORTBA.

CSOPORTVEZETŐK

Cserményi Csilla Virág Flo

4 gyermekem születése után dúla lettem, majd otthonszülést tanultam kísérni, végül mégsem lettem bába. Azt a pontot kerestem a szülés-születés körforgásában, ahol a leghatékonyabb tudok lenni annak érdekében, hogy a születendő babák szerető és biztonságos családba érkezzenek. Rájöttem, hogy az én kvalitásaimmal a legtöbbet ezért a még egyedülállók személyiségének fejlesztésével tehetek.

Azóta persze sok más problémával is megkerestek, 2007 óta támogatom a hozzám fordulókat.

Meggyőződésem, hogy egy segítő csak úgy lehet hiteles és megbízható, ha ő maga sosem áll meg a saját önismereti útján. 2005 óta járok terápiába, minden telesírt zsepi ellenére élvezem, minden egyes órával szabadabbá és teljesebbé válok. Ez az életem, ezt képviselem, és ezzel a háttérrel tartalak meg téged is, ha szeretnéd.

Kőrösi Gábor

Mindig is foglalkoztattak az emberi lélek és test rejtelmei, és ma már meg tudom fogalmazni, hogy az útkereséseim során a belső harmónia megteremtésének lehetséges módjait kutattam. Kezdetben elsősorban az emberi kapcsolatok pszichológiája érdekelt, személyiségfejlesztő és önismereti tréningeken kerestem választ a kérdéseimre (Gordon-módszer, pozitív nevelés, agykontroll, NLP, tranzakcióanalízis, emberi játszmák).

A hangterápiámban tibeti hangtálakat és más egzotikus hangszereket (handpan, afrikai hárfa, kínai bambuszfuvola, indián fuvola, gong, óceándob, cső xilofon, fa nyelvesdob, sansula, koshi, stb.) használok.

Több éve havi rendszerességgel tartok zeneterápiás foglalkozást egy kórház pszichiátria, illetve addiktológia osztályán, ahol az élő zene hallgatása, egyszerűbb ütőhangszerekkel közös ritmikus gyakorlatok kipróbálása és a közös éneklés élménye segíti a rászoruló emberek gyógyulását.

GÁBORRÓL MONDJÁK…

Loading...

Tudnivalók a csoportról

MIKOR LESZ?

2021. november 13-án 10-től 16 óráig, de kérünk, hogy ráhagyással számolj, mert előfordulhat, hogy valamennyivel tovább fog tartani.

A CSOPORT LÉTSZÁMA

Minimum 12, maximum 20 fő

HELYSZÍN

Budapest, Szív utcai Életmódstúdió

A CSOPORT ÁRA

10.000 Ft

FLORÓL MONDJÁK…

Loading...

HOGYAN TOVÁBB?

JELENTKEZZ
ITT

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!